UNDERVISNING

undervisning

Er du blevet nysgerrig på hvad reb bondage er eller kan du allerede binde og ønsker du at lære mere? Vi tilbyder undervisning i mindre grupper for par og privatundervisning både for par og singler.

Undervisning for par

Undervisning i mindre grupper foregår på de forskellige weekend workshops vi udbyder hvor der er plads til max. 5 par. Workshops afholdes på forskellige niveau og du kan se her og her hvad vi udbyder i øjeblikket. På vores små workshops har vi sørget for en lille antal deltager så der er tid til at alle kan få den hjælp de har behov for. Workshops varighed er 6 t + en frokostpause hvor vi byder på en sandwich.

Privatundervisning til par/singler
Synes du/I at du/I ikke få helt nok ud af gruppe undervisning på vores workshops eller i de forskellige klubber, eller er der specifikke ting du/I gerne vil undervises i eller konkrete udfordringer du/I vil have hjælp til at løse? Så tilbyder vi privat undervisning 1:1 som er den mest effektive måde at lære på.
Er du singel og ikke kan medbringe en model at binde på, tilbyder vi en model du kan binde på, på stedet.

Ved privatundervisning bliver der taget udgangspunkt i dit/jeres niveau uanset om der skal slås den allerførste knude, læres at hænge op, hjælpes til at løse konkrete
problemstillinger eller du/I ønsker at udvide den eksisterende viden.
Fordelen ved privat undervisning er at vi tilpasser undervisning til netop dig (din model) og dit/jeres behov og øver netop det du/I har behov for. Vi øver det så længe så vi er sikker på at du/I har rigtig fat i det. Du/I har mulighed for at stille de spørgsmål der er vigtige for netop dig/jer og vi tager undervisningen i dit/jeres tempo hvor der ikke skal ventes på andre deltager bliver klar til at gå videre med undervisningen.
Privat undervisning varer 4t og kan foregå på hverdage fra kl. 17 eller i weekender efter nærmere aftale. Kontakt os på mail for at lave en undervisnings aftale.

Vores undervisning omfatter lige så meget undervisning af rigger som model. Rigger undervises i bindeteknik, aflæsning af modellens signaler, kropsmanipulation. Model undervises i hvordan man både fysisk og mentalt kan forbedre sin oplevelse i reb samt kropskendskab. Vi giver små tips og tricks til både rigger og model til forbedring af reb oplevelsen. Vi underviser altid begge parter i sikkerhed. Vi oplyser også gerne om reb pleje. Vi tilpasser altid vores undervisning til konkrete deltagers behov og niveau.

Undervisningen foregår i dertil indrettet lokale i Sønder Felding.

Under undervisningen kan du/I tage billeder eller filme de bindinger vi laver, lave notater osv. – hvad der nu fungerer bedst for dig/jer så det huskes det når du/I kommer hjem og skal øve. I nogle tilfælde kan vi henvise til video af de gennemgået bindinger på nettet. Der må kun tages billede af egen partner og underviser.