UNDERVISNING

undervisning

Undervisning for par

Er du blevet nysgerrig på hvad reb bondage er eller kan du allerede binde og ønsker du at lære mere? Vi tilbyder både undervisning i mindre grupper og privatundervisning kun for jer som par.

Undervisning i mindre grupper foregår på de forskellige weekend workshops vi udbyder hvor der er plads til max. 5 par. Workshops afholdes på forskellige niveau og du kan se her hvad vi udbyder i øjeblikket. På vores små workshops har vi sørget for en lille antal deltager så der er tid til at alle kan få den hjælp de har behov for. Workshops varighed er 5 t + en frokostpause hvor vi byder på en sandwich.

Synes du at du ikke få helt nok ud af gruppe undervisning på vores workshops eller i de forskellige klubber, har du specifikke ting du gerne vil undervises i eller konkrete udfordringer du vil have hjælp til at løse? Så tilbyder vi privat undervisning 1:1 som er den mest effektive måde at lære på.
Her bliver der taget udgangspunkt i dit/jeres niveau uanset om der skal slås den allerførste knude, læres at hænge op, hjælpes til at løse konkrete
problemstillinger eller du/I ønsker at udvide den eksisterende viden. Fordelen ved privat undervisning er at vi tilpasser undervisning til netop dig og din model og jeres behov og øver det netop du/I har behov. Vi øver det så længe så vi er sikker på at du/I har rigtig fat i det. Du/I har mulighed for at stille de spørgsmål der er vigtige for netop dig/jer og vi tager undervisningen i jeres tempo hvor I ikke skal vente på andre deltager bliver klar til at gå videre med undervisningen.
Privat undervisning varer 4t og kan foregå på hverdage fra kl. 17 eller i
weekender efter nærmere aftale. Kontakt os på mail for at lave en undervisnings aftale.

Vores undervisning omfatter lige så meget undervisning af rigger som model. Rigger undervises i bindeteknik, aflæsning af modellens signaler, kropsmanipulation. Model undervises i hvordan man både fysisk og mentalt kan forbedre sin oplevelse i reb samt kropskendskab. Vi giver små tips og tricks til både rigger og model til forbedring af reb oplevelsen. Vi underviser altid begge parter i sikkerhed. Vi oplyser også gerne om reb pleje. Vi tilpasser altid vores undervisning til konkrete deltagers behov og niveau.

Undervisningen foregår i dertil indrettet lokale i Sønder Felding.

Under undervisningen kan du/I tage billeder eller filme de bindinger vi laver, lave notater osv.  hvad der nu fungerer bedst for dig/jer så der huskes det når I kommer hjem og skal øve. I nogle tilfælde kan vi henvise til video af de gennemgået bindinger på nettet. Der må kun tages billede af egen partner og underviser.