UDTALELSER

BINDESESSION
Endelig fik jeg taget mig mod til en session hos Bo/My Shibari og sikken en fantastisk og absolut tryg oplevelse. Kan næsten ikke finde ord for hvor fed en oplevelse det har været. Så sanselig og som yoga x 1000 ? Bo er meget empatisk, rolig og helt nede på jorden. Og gjorde mig tryg – både ved telefonsamtalen inden og ved hans væremåde og udstråling allerede da jeg ankom til hans sted. Jeg havde en lille bitte erfaring med reb, men denne session oversteg mine vildeste drømme og håb om hvad reb kan. Denne intense kommunikation mellem rigger og model uden ord – en non-verbal dans kan virkelig noget! Så forløsende og befriende. Alle aftaler og grænser blev fuldt ud respekteret og overholdt. Det var en meget smuk oplevelse – stor tak til Bo for at på tryggeste vis at vise mig, hvad reb kan. Jeg kommer snart igen. Knus M.

UNDERVISNING
Vores første møde med reb hos Bo og hans model. Vi blev mødt i døren af 2 meget venlige og rolige mennesker, hvor man følte sig meget velkommen. Vi startede med at få en rundvisning på hele matriklen, hvor vi fik vist alle de muligheder der kunne være, inde som ude. Bagefter gik vi ind i Bos meget behagelige undervisningslokale, hvor vi satte os ned og startede med at snakke lidt sammen, det var meget dejligt, da det var første gang for os, så vi var ret nervøse og viste ikke helt hvad der ventede os. Derefter snakkede vi og det grundlæggende og sikkerhed. Og så startede vi helt fra bunden med manchetter på hænderne, og bagefter på fødderne, det øvede vi mange gange, indtil vi blev mere trygge i det. Det hele foregik i vores tempo. Det var en mega fed oplevelse. Man kommer ret hurtigt til at miste både tid og sted i det lokale, da man er helt isoleret for forstyrrelser fra verden uden for. Vi kan varmt anbefale undervisning hos Bo.
Simone og Daniel

UNDERVISNING
Rigger: Jeg vil på det varmeste anbefale Bo Lyngvig som rigger og underviser. Jeg er utrolig tilfreds med den læring jeg fik, da jeg selv havde fornøjelse af hans undervisning sammen med min model. Jeg har kun gode ting at sige! Jeg kommer med sikkerhed igen.
Model: Jeg oplevede Bo som værende utrolig dygtig til at formidle, tage det i vores niveau og samtidig have en humor og løssluppenhed over sig. Bo har som princip at man skal lære sikkerhed og basis først, og så kan man bygge ovenpå – hvilket er vildt irriterende når man er i det, men rigtig givende. Derudover er Bo og model gode til at forklare alt fra bindinger til reb til workshops. Rigtig god læring og oplevelse.
Mvh tilfreds par