UDTALELSER

BINDESESSION
Endelig fik jeg taget mig mod til en session hos Bo/My Shibari og sikken en fantastisk og absolut tryg oplevelse. Kan næsten ikke finde ord for hvor fed en oplevelse det har været. Så sanselig og som yoga x 1000 ? Bo er meget empatisk, rolig og helt nede på jorden. Og gjorde mig tryg – både ved telefonsamtalen inden og ved hans væremåde og udstråling allerede da jeg ankom til hans sted. Jeg havde en lille bitte erfaring med reb, men denne session oversteg mine vildeste drømme og håb om hvad reb kan. Denne intense kommunikation mellem rigger og model uden ord – en non-verbal dans kan virkelig noget! Så forløsende og befriende. Alle aftaler og grænser blev fuldt ud respekteret og overholdt. Det var en meget smuk oplevelse – stor tak til Bo for at på tryggeste vis at vise mig, hvad reb kan. Jeg kommer snart igen. Knus M.

PRIVAT UNDERVISNING
Vores første møde med reb hos Bo og hans model. Vi blev mødt i døren af 2 meget venlige og rolige mennesker, hvor man følte sig meget velkommen. Vi startede med at få en rundvisning på hele matriklen, hvor vi fik vist alle de muligheder der kunne være, inde som ude. Bagefter gik vi ind i Bos meget behagelige undervisningslokale, hvor vi satte os ned og startede med at snakke lidt sammen, det var meget dejligt, da det var første gang for os, så vi var ret nervøse og viste ikke helt hvad der ventede os. Derefter snakkede vi og det grundlæggende og sikkerhed. Og så startede vi helt fra bunden med manchetter på hænderne, og bagefter på fødderne, det øvede vi mange gange, indtil vi blev mere trygge i det. Det hele foregik i vores tempo. Det var en mega fed oplevelse. Man kommer ret hurtigt til at miste både tid og sted i det lokale, da man er helt isoleret for forstyrrelser fra verden uden for. Vi kan varmt anbefale undervisning hos Bo.
Simone og Daniel

PRIVAT UNDERVISNING
Rigger: Jeg vil på det varmeste anbefale Bo Lyngvig som rigger og underviser. Jeg er utrolig tilfreds med den læring jeg fik, da jeg selv havde fornøjelse af hans undervisning sammen med min model. Jeg har kun gode ting at sige! Jeg kommer med sikkerhed igen.
Model: Jeg oplevede Bo som værende utrolig dygtig til at formidle, tage det i vores niveau og samtidig have en humor og løssluppenhed over sig. Bo har som princip at man skal lære sikkerhed og basis først, og så kan man bygge ovenpå – hvilket er vildt irriterende når man er i det, men rigtig givende. Derudover er Bo og model gode til at forklare alt fra bindinger til reb til workshops. Rigtig god læring og oplevelse.
Mvh tilfreds par

WORKSHOP
Vi har efterhånden deltaget i mange af MyShibari´s workshops, og det er en sand fornøjelse hver gang! De er utroligt dygtige og man lærer altid noget nyt, får forfinet sine teknikker, og så er der plads til lige præcis det niveau og de ambitioner, som man møder op med. Reb er en fantastisk måde at bonde på og kan skabe en helt særlig form for nærvær og kontakt mellem to mennesker. Som model er det rigtig meget tillid man overgiver til en anden person, og man lader sig selv blive utroligt sårbar. Bo og Ewa formår at skabe nogle utroligt trygge og behagelige rammer for dette, og man føler sig i meget sikre og kompetente hænder hele vejen igennem.

De har god og brugbar undervisning til både rigger og model, og til de individuelle samspil som opstår mellem de forskellige par undervejs. Det er tydeligt at deres kendskab til reb er meget omfattende, og de tager sig god tid til at gå i detaljen med tingene og forklarer ikke bare hvordan, men også hvorfor, så det giver mening. Samtidig har de også en stor respekt for forskellige tilgange til reb og de er super gode til at svare sagligt, også på de “dumme” begynderspørsmål. Og så er det ikke mindst bare superhyggeligt, sjovt og lærerigt at være på workshop hos dem. De varmeste anbefalinger herfra!
M&S

WORKSHOP
Vi har som helt nye i reb deltaget i flere workshops hos MyShibari. Disse har været helt igennem skønne, lærerige og trygge oplevelser. Der er plads til alle og ingen stress ifht at få lavet de ting der bliver undervist i. Begge rigger og model har en god tålmodighed, med plads til spørgsmål og fif undervejs. De deler både roser og rettelser ud, i en god og ordentlig tone. Hver workshop afsluttes med feedback fra deltagere, det er en fin måde at afslutte på. Alt i alt har det været gode oplevelser – lige fra undervisning til forplejning og lokaler, kan klart anbefales. Vi kommer helt sikkert gerne til flere😍 H&T

WORKSHOP
Vi har lige afsluttet en række af Shibari workshops hos MyShibari, og det var virkelig fantastisk! Instruktørens omfattende viden og passion for Shibari blev tydeligt fra starten. Vi lærte allerede meget fra første dag, og gik derfra med et stort overskud af nye ting at udforske. Alle de forskellige aktiviteter, som vi deltog i, var fulde af interesse og varierende niveauer af kompleksitet. Når man er færdig med de workshops synes vi personligt at man har et godt grundlag til at bygge videre på ens egen shibari-rejse. Vi kunne ikke have ønsket et bedre setup end MyShibari!
M&M

DELTAGER I MODELAFTEN
Jeg kan varmt anbefale hvis du er model, ny som gammel at deltage på de aftner der er for modeller hos MyShibari.
Der kan være mange tanker om det et blive bundet, store som små som det kan være utroligt rart at dele med nogle andre.
Jeg har været rigger i 3 år og er lige sprunget ud som model og så så jeg det her tilbud og tænkte, fedt det må jeg da deltage i, og det har jeg godt nok ikke fortrudt.
Vi var mange modeller der var mødt op og vi tog en runde hvor vi hver især fortalte om hvorfor vi binder
Det kom der godt nok mange gode svar ud af.
Det svar de fleste kom med var at det gav RO ellers var listen lang tankevækkende og mega spændende
Vi fortsatte med en snak om, Hvad kan man tilbyde som model
Der ville alle de gode ting vi kunne tilbyde ingen ende tage, jeg var blæst helt bagover over alle de ting der kom op
Er du blevet fristet og nysgerrig, så kan jeg godt forstå det og jeg kan kun anbefale at komme og nyde godt af alle de fantastiske tanker, følelser (og kram hvis man er til det) der bliver delt
Som værten så klogt siger, hvis vi bliver nogle gode modeller, vil vores riggere også blive bedre og det er jo en win win situation.
Heidi O.B-A