FOTO SESSION

Ønsker du flotte billeder i reb?
Jeg tilbyder at lave fotosession efter dit/jeres ønske.
Mit binderum er indrettet med belysning specielt egnet til at tage billeder og der er tænkt på alt det man vil have fokus på i en fotostudie.

Jeg kan både tilbyde at binde på dig og tage billeder af det eller kun at være fotograf hvis din egen rigger binder på dig.

Skal jeg både binde og fotografere er der udelukkende fokus på at bindingen skal være flot og få dig til at fremstå pænest muligt. Jeg vil have fokus på at fremhæve de flotte i rebmønstret og få dig til at fremstå elegant og feminint. Der vil ikke være fokus på at du skal have en binde oplevelse ud af det. En fotosession vil foregå sådan at jeg laver en konkret binding på dig, evt. hænger dig op hvis det er ønsket og tager billeder hvorefter jeg tager dig ned eller ændrer position til det næste billede.

Skal jeg kun fotografere, vil min fokus være lige så meget at fange jeres ”oplevelse” og connection som det vil være at tage billeder af selve dig og bindinger. Da jeg selv binder, ved jeg præcis hvad jeg skal ”fange” med kameraet og hvordan jeg få de bedste ”skud” i kassen.
Efter fotosessionen vil der blive udvalgt de bedste billeder, evt. i samarbejde med dig/jer som vil gennemgå en let redigering. Billeder vil blive fremsendt via WeTransfer.