Date

maj 17 - 20 2024
Expired!

Time

4:00 pm - 6:00 pm

PINSE CAMP 2024 – UDSOLGT

Pinse Camp, begynder/let øvet og øvet/advanceret
Sæt stort X i kalenderen 17-20 maj 2024.

Kort beskrivelse

 • 2 forskellige hold: begynder/let øvet og øvet/avanceret
 • Mulighed for binde for sig selv
 • Faciliteter i topklasse
 • Fuld forplejning
 • Plads til egen campingvogn/telt inkl. strøm
 • Mulighed for leje af campingvogn på stedet
 • Internationale underviser
 • Mulighed for køb af drikkevarer

Fuld beskrivelse

Igen afholder vi den berømte Pinse Camp i Sønder Felding.
Campen åbner fredag den 17. maj kl. 16. og lukker mandag den 20. maj kl. 18.
Efter flere års kæmpe succes vil vi igen i år tilbyde hold på 2 niveau.

Begynder/let øvet workshop med Haag / pendragon fra Holland

For hvem?
Denne workshop er velegnet til dem, der er på et tidligt stadie af deres rebrejse, såvel som dem, der er lidt længere henne, men ønsker at forbedre deres bindeevner yderligere og fungerer som en solid introduktion til Haags tilgang/stil til reb. I stedet for at fokusere på mønstre vil vi i stedet fokusere på bevægelse, rebhåndtering, kropsmanipulation og anatomi. At forbedre ens flow, rebpåføring og forståelse af den menneskelige krop vil gavne dine fremtidige sessioner, workshops og forbedre den samlede oplevelse og sikkerhed for både riggeren såvel som modellen/bunden. I løbet af workshoppen vil mange øvelser blive gentaget, så deltagerne har mulighed for at skifte, hvis de har lyst, mens andre har mulighed for at gå i detaljer med de supplerende tips. Indholdet vil fokusere på uddannelsen af ​​både riggeren samt modellen/bunny. Vi opfordrer deltagerne til at gøre deres workshopoplevelse til deres egen ved at fokusere på de aspekter, der interesserer dem mest i det leverede indhold. Forvent en stor mængde af informationer men med stor frihed til kreativitet og personlig udforskning.

Forventningsafstemning, risikobevidsthed og kommunikation.
Vi fokuserer på at sætte forventninger gennem gensidig bevidsthed om vores personlige risikoprofiler, personlige præferencer og kommunikationsstile. Gennem reb engagerer vi os på meget forskellige måder der forbinder os med andre på. Mange mennesker har udviklet færdigheder og teknikker til yderligere gøre disse forbindelser nemmere gennem forskellige måder for forhandlingstaktik og kommunikation (eller mangel på samme). Vi ønsker at diskutere vores synspunkter, motivation og tilgange til disse spørgsmål for at dele indsigt og tilskynde til selvrefleksion for at forbedre ens egen taktik.

Fysiologi, kinæstetik og mekanik
Viden om, hvordan kroppen (og hjernen) fungerer og bevæger sig, kan i høj grad forbedre vores rebfærdigheder, selvtillid og dynamik. Gennem bedre bevidsthed er vi også i stand til at forbedre vores risikovurdering før og under en session og foretage konstruktionsmæssige justeringer, så de passer til modellerne (i stedet for at justere modellerne til en forudbestemt binding).

Rope Handling & Body Manipulation
Haags bindestil er præget af hans baggrund i dans og har dermed fokus på dynamisk bevægelse og tempo. Vi inkorporerer en masse tricks og teknikker for at sikre flowet af vores session, konstruktionsmæssig integritet af vores bindinger, fortsat engagement med vores partnere og det ønskede niveau af det (u)komfortable i bindingen og sikkerhed under binding. Dette indhold kan være meget detaljeret og personligt og har til formål at øge bevidstheden om, hvordan vi bevæger os og bevæger os med vores partnere (og deres reb).

Mønsterkonstruktion og oplevelsesbaseret improvisation
For at skabe varierede og dynamiske scener binder vi grundlæggende mønstre eller konstruktionssegmenter, der er sikre til (delvis) ophæng og gulvleg, let justerbare, så de passes til modellens/scenens behov og giver plads til kreative udtryk og mangfoldighed. Improvisation betragtes ofte udelukkende som pludselig opfindsomhed og kan derfor være meget skræmmende, akavet eller endda farligt. Vi foretrækker at nærme os improvisation som en teknisk erfaringsbaseret metode, der kan øves til at videretræne ens intuition og fremme den kreative proces og erfaring med ens partner.

Strenge og kraftfulde reb
I sidste ende er det, vi (oplægsholderne) nyder mest af i reb, engagementet med vores partner gennem variationen i aktivitet, sværhedsgrad og intensitet. Dette kan variere fra omsorg (mens du leger med dybt berøringstryk, hypnotiserende flow af bevægelse og berøring) til hård leg (kendetegnet ved fysisk påvirkning, ubalance og pludselige ændringer). Ved at inkorporere teknikker og teori ønsker vi at tilskynde til udforskning af dette spektrum for at fremme vores erfaringer og relation. Modeller/bunnies kan forvente vejledning om, hvordan de aktivt bruger deres kroppe i bevægelse og understøtter bevægelsen af både rebene og deres partnere gennem subtile fysiske og følelsesmæssige handlinger. Disse bevidste valg kan bidrage til et dybere følelsesmæssigt engagement med din partner under reb seancen.

Krav til riggere og modeler/bunnies

 • Evne til at kommunikere grænser og ønsker til din partner (r/m)
 • At være fortrolig med at binde/være bundet tæt af/med deres partner (r/m)
 • Erfaring med at binde enkelt håndledsmanchet (r)
 • Kunne kommunikere på grundlæggende engelsk (r/m).
 • Mindst 5 NATURFIBER reb

Bemærk, at vi meget gerne tilpasser øvelser for at hjælpe dem der har specifikke behov eller skader. Hvis du har spørgsmål om vores indhold, eller om denne workshop er egnet til dig, er du velkommen til at kontakte os via de sociale medier

Øvet workshop med RopeMarks /The Shady Ladyfra Holland

RopeMarks og the Shady Lady glæder sig til at undervise på Pinse Camp i 2024!
Vi er meget begejstrede for dette, vi elsker at se nye steder, dele vores erfaring og viden om kinbaku (vidste du, at RopeMarks har bundet professionelt i 24 år?), og vi elsker at bruge vores tid på at binde i et godt fællesskab.
Til den kommende Pinse Camp vil vi undervise i to heldagsworkshops rettet mod øvet/avanceret deltager.

Vores intention er, at dine reb- og kinbaku-bindinger- og modelfærdigheder efter disse to dage er forbedret teknisk, teoretisk og med hensyn til leg og vil give dig en positiv reboplevelse. Vi vil dække RopeMarks’ ryū-stil af nogle essentielle Kinbaku Elements såsom: takate gote, armbinder, agura mm.

Disse elementer vil blive inkorporeret i overraskende suspensioner og transisions. Derudover vil vi inkludere små Kinbaku Elements såsom mundreb, hårreb, guatemalan, halsreb og andet, der hjælper dig med at blive mere legende og kreativ i din leg.
Til sidst vil vi introducere dig med mindst én af RopeMarks’ suspensionssekvenser, der inkorporerer binding med bambus!Vi binder på bambus, og du skal bruge mindst 12 stykker reb beregnet til japansk bondage.

De fleste øvelser er tilrettelagt så du kan følge med på dit nuværende niveau med at binde eller være bundet, men vi opfordrer og støtter dig til at følge med i de fulde sekvenser, skubbe din komfortzone og niveau op.

Forudsætninger for riggere (r) og modeller (m):

 • Kunne kommunikere og tjekke ind regelmæssigt med din partner (r&m)
 • Være opmærksom på dine og din partners mentale og fysiske evner og begrænsninger (r&m)
 • Grundlæggende forståelse af de risici, der er forbundet med rebbondage, f.eks. nerveskade (r&m)
 • Erfaring med basisophæng er en fordel (r&m)

Pris samt praktisk info:

 • Pris: 3.300kr per par (3100kr per par ved tidlig tilmelding inden 1/12)
 • Fuld forplejning fra fredag aften til mandag eftermiddag
 • Workshops lørdag og søndag
 • Fri rope space mandag
 • Fri adgang til bindefaciliteter både indendørs og udendørs
 • Mulighed for fri leg med ingen begrænsninger fredag, lørdag og søndag aften (påklædning, legetøj, type af leg ol.).
 • Hang out og opvisning med Haag/Pendragon fredag aften
 • Toilet- og badfaciliteter
 • Plads til eget telt eller campingvogn.
 • Hvis du ikke har din egen overnatningsmulighed (telt/campingvogn), kan du leje en campingvogn på stedet (inkl. strøm til lys/køleskab) for 1400 DKKR for hele perioden. Sidste frist for leje er 9 dage før event start. Husk at medbringe din egen dyne/pude eller sovepose.

UNDERVISER

Underviser

 • RopeMarks/the Shady Lady

  RopeMarks, Bob Roos, er en kinbaku-professionel fra Amsterdam, Holland.
  Han begyndte at studere og specialisere sig professionelt i japansk bondage (shibari, kinbaku) i 1999. I løbet af sin karriere studerede han i den opgående sols land under afdøde Akechi Denki og Naka Akira. RopeMarks’ arbejde afspejler de traditionelle teknikker, som disse førende kinbakushi underviser i, men i høj grad suppleret med hans egen distinkte og unikke stil.
  Han brænder for at dele sin viden om kinbaku og shibari gennem sjove og praktiske workshops. Særligt i Masterclasses giver han entusiastiske reb udøver den forståelse, der er nødvendig for at udvikle deres egne stilarter baseret på et solidt fundament.
  The Shady Lady er en lettere pervers dame, som har bunder regelmæssigt med RopeMarks gennem de sidste 2,5 år, og hendes passion for at blive bundet vokser sig stærkere for hver dag. Hun ser reb som et middel til at overgive sig og lide for sin partner, til at træde ind i et erotisk rum, til at skubbe mentale og fysiske grænser og til at opdage, hvad der findes inde i hende ud over den daglige oplevelse af selvet. Selvom begge partnere har deres egne og forskellige erfaringer i en bondage-session, skaber en god bondage-session for hende en gnist, der bevæger sig ud over individuelle erfaringer (1+1=3). Hun kan lide semenawa, japansk æstetik, autentisk dynamik mellem rebpartnere og de uhyggelige og mørke ønsker, der kan udtrykkes med reb.

 • Haag/pendragon
  Haag/pendragon

  Haag er en professionel reb bondage underviser og driver Ellipsis Rope Events Foundation med base i Rotterdam. Han har været vært for utallige reb-begivenheder varierende fra internationale workshops, opvisninger, demonstrationer og rope jams gennem det sidste årti. Haag brænder for fotografering, samfundsarbejde og undervisning, og hans bindestil er fokuseret på sikkerhed, viden/oplevelsesbaseret improvisation, højt tempo, dynamisk bevægelse og kreativitet. Han har en meget teknisk tilgang til reb, som suppleres af hans dansebaggrund, psykologistudier og forskellige hobbyer der inkorporerer finmotorik.
  Pendragon blev fascineret af reb i 2019 og har siden da jævnligt øvet sig både som rebbund og self-tier, langsomt også som rigger. Som rebbund har hun en stærk følelse af følelsesmæssig og fysisk bevidsthed i reb og nyder at opleve modstridende følelser, fysiske udfordringer og forskellige kraftdynamikker i forskellige stilarter af reb bondage, det være sig legende og sød eller mørk og smertefuld. Med en passion for rebbunds uddannelse og informeret samtykke deler hun gerne indsigt baseret på hendes erfaringer, især med hensyn til neurodivergens og mental sundhed. Hun har omkring ti års ikke-kinky undervisningserfaring.

Lukket for kommentarer.