Date

okt 05 - 06 2024

Time

10:00 am - 5:00 pm

Pris (Uden Tillæg)

DKK2.100,00
Køb billet her

Det helbredende aspekt af reb – alle niveauer

5 – 6 oktober 2024 afholdes der spændende og anderlades workshop med Athen Shibari. Vi får fornøjelsen af at blive undervist af 2 forskellige par underviser der vil give os en bredere og mere nuanceret indsigt i aspektet “Det  helbredende reb”.

Beskrivelse af workshop:

Shibari, også kendt som Kinbaku, er den traditionelle japanske kunst at binde reb. Mens dens oprindelse er forankret i erotik og SM-praksis, har Shibari også opnået anerkendelse for sine terapeutiske og helbredende aspekter, både fysisk og psykisk.

En af de primære måder, hvorpå Shibari bidrager til healing, er gennem den intime forbindelse, den skaber mellem tovkunstneren (eller riggeren) og den person, der bindes (modellen eller bunden). Bindingsprocessen involverer tæt kommunikation, tillid og sårbarhed, hvilket skaber et rum, hvor individer kan udforske og udtrykke deres følelser, ønsker og grænser. Denne udveksling af energi og opmærksomhed kan føre til følelser af tryghed, afslapning og følelsesmæssig frigørelse, hvilket fremmer en følelse af velvære og indre fred.

Fysisk kan Shibari give lindring af spændinger og stress ved at stimulere blodcirkulationen og fremme afslapning i musklerne. Den bevidste placering af reb langs kroppens trykpunkter kan lindre ubehag og fremme en følelse af fysisk tilpasning og balance. Derudover involverer Shibari-sessioner ofte langsomme, bevidste bevægelser og dybe vejrtrækningsøvelser, som kan fremkalde en tilstand af opmærksomhed og ro, svarende til praksis som yoga eller meditation.

For nogle individer kan det at engagere sig i Shibari også være en form for sensorisk udforskning og stimulering. Fornemmelsen af ​​at være bundet i reb kan øge bevidstheden om ens krop og sanser, hvilket fører til øget følsomhed og nydelse. Dette sensoriske fokus kan hjælpe individer med at blive mere tilpasset deres krops behov og fornemmelser, hvilket fremmer selvbevidsthed og selvaccept.

Ydermere tilbyder Shibari et sikkert og samtykkende rum for enkeltpersoner til at udforske og konfrontere deres sårbarheder, frygt og tidligere traumer. At være bundet og fastholdt på en givende og støttende måde kan fremkalde følelser af tryghed og empowerment, hvilket giver individer mulighed for at konfrontere og behandle deres følelser i et kontrolleret og anerkendende miljø.

I denne weekend vil vi udforske:

– Hvad er traumer

– Healing og empowerment

– Traume informeret forhandling og risikobevidsthed

– Grænser, begrænsninger, komfortzoner

– Hvordan kroppen påvirker sindet og omvendt

– Måder at udvide verbal og nonverbal kommunikation

– Hvordan man stoler på vores fornemmelser, intuition, følelser

– Partnerforbindelse og intimitet

– Kropsbevidsthed og accept

– Følelsesmæssigt udtryk og frigørelse

– Integration og selvrefleksion

For at deltage skal du kunne basis, lave enkelt og dobbelt manchet og have erfaring med et-rebs bindinger (ichinawa). Bindinger vil blive tilpasset til det niveau man er på så der vil bestemt også være meget spændende for øvet deltager.

Vi ser frem til at dele denne transformerende oplevelse med dig!

Kommer du langvejs fra og har behov for overnatning, er der mulighed for overnatning i hytte eller mobilhome på nærliggende campingplads: her
Få meter fra campingpladsen findes der lokal Brugs og pizzeria.
Campingpladsen ligger ca. 3km fra vores lokaler.
Med i workshop pris er der sandwich til frokost.
Drikkevarer kan købes på stedet.
Deltager man i workshop er deltagelse i lørdagens hang out gratis.
Prisen er pr. par.

Lokation

,MyShibari
Sønder Felding
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

 • 1Select Ticket
 • 2Attendees
 • 3Payment
 • 4Confirmation
Helbredende aspekt af reb - Athen Shibari
2100
Available Billetter: 11
The "Helbredende aspekt af reb - Athen Shibari" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Total: 0

Underviser

 • Psychopsis/Lady EM
  Psychopsis/Lady EM

  Psychopsis er en klinisk psykolog og en rebmodel, der finder shibari interessant som teknik. Det virker beroligende på hende og får hende samtidig til at opdage grænserne for sin krop, og hvad hun kan skabe med den, mens hun er i reb. Hun begyndte sin reb rejse i 2017, og fra 2018 har hun arbejdet som rebmodel på en mere professionel måde og deltaget i mange workshops, fotoshoots og opvisninger.
  Hendes studier i teatret, såvel som deltagelse i forestillinger og hendes studier i forskellige typer af danse, har hjulpet hende til at udvikle sin stil i reb, hvilket primært fremmer den ro man opnår, når man bliver bundet. .
  Hun er et aktivt medlem af AthenShibari-teamet og en af kernedeltagerne i den lokale reb-scene. Hun er også med-underviser på mange workshops og giver værdifuld vejledning til nye modeller, der ønsker at tage deres første skridt på deres reb-rejse. Hendes mål er at vise, at shibari er for alle og at hjælpe med at skabe et behageligt og sikkert miljø for alle dem, der ønsker at udforske det.

  Lady EM er en rebkunstner med en fin kombination af kunstneriske og sadistiske elementer. Som professionel fysioterapeut mener hun, at shibari også er en måde at udforske kroppens evner på. Hun opdagede rebene for ganske nylig, da hendes rejse startede i 2022, men hun er blevet virkelig inspireret af kunsten af japansk bondage og er en af de mest aktive og dedikerede riggere på den græske reb scene. Hendes passion for kropsfunktioner og elementer har været en afgørende del af hendes reb og kink rejse generelt.

 • WisDomme/Nyx
  WisDomme/Nyx

  WisDomme
  Hun begyndte sin rebrejse i 2012. I 2017 begyndte hun at deltage i workshops og rope events. Siden da har hun deltaget i undervisning med som Felix Ruckert, Sophia Rose, Boris Mosafir, Jonathan Ryan, Pauline Massimo, Aku Aku, Gestalta, Green Gorilla, Tamandua, La QuartaCorda, Tako og mange flere. Hun har optrådt over hele Grækenland, men også Cypern.
  I 2018 grundlagde hun AthenShibari og begyndte at organisere rope events i Athen og andre steder.
  WisDomme elsker alle aspekter af reb, for det meste fiksering, forbindelserne, det visuelle og kreativiteten. Hun arbejder med forskellige kropstyper og finder nye måder at skabe former og bevægelser på.
  Hendes hovedmål som oplægsholder er at opmuntre alle til at opdage deres egen vej i shibari; at få tillid til deres færdigheder, tage sikre skridt og være deres egne kunstnere.

  Nyx
  For Nyx refererer shibari til udfordring, til SM, til kunst, til erotik. Reb forfører hende og gør hende villig til at opdage grænserne for sin krop og sit sind. Hun elsker også æstetikken i den japanske reb bondage. For hende er det den unikke forbindelse med personen, der binder hende, tilliden, magtudvekslingen.
  Hun begyndte sin udforskning i 2021 på en professionel måde og deltog i workshops, fotoshoots og opvisninger.
  Hun er et aktivt medlem af AthenShibari-teamet. Hun er også medunderviser på workshops og vejleder nye modeller. Hendes mål er at vise, at shibari er for alle og at hjælpe med at skabe et behageligt og sikkert miljø for alle dem, der ønsker at udforske det.

Lukket for kommentarer.