Date

aug 15 - 18 2024

Time

4:00 pm - 6:00 pm
Køb billet her

DANISH SHIBARI FESTIVAL 2024 – UDSOLGT

D. 15-18 august 2024 afholdes der igen DANISH SHIBARI FESTIVAL

Kort beskrivelse
18 forskellige workshops
Mulighed for at binde for sig selv
Faciliteter i topklasse
Fuld forplejning
Plads til egen campingvogn/telt inkl. strøm
Mulighed for leje af campingvogn på stedet
Internationale underviser
Mulighed for køb af drikkevarer
Fuld beskrivelse
Stedet åbner 15. august kl.16 og lukker 18. august kl.18.
I løbet af weekenden vil der blive afholdt 18 forskellige workshops man frit kan vælge at deltage i eller lade være så der også kan være masser af tid til at binde for sig selv og benytte alle de fantastiske faciliteter vi har her på stedet.
Torsdag 15. August er der indtjekning, socialisering og fælles aktiviteter.
Argumentet afholdes af MyShibari i Sønder Felding.
Pris: 2050kr pr. person

Med i prisen er mad i hele perioden, alle workshops, fri benyttelse af stedets faciliteter (tårnet dog kun med assistance fra crew) samt plads til overnatning i egen campingvogn/telt inkl. strøm. Der er god adgang til bad faciliteter så vi ikke skal stå i kø og vente på et bad eller på at komme på WC.

Drikkevarer kan købes på stedet.

Har du ikke noget at overnatte i selv, er der være mulighed for at leje en campingvogn på stedet. Lej campingvognen samtidig med at du køber billetten til Festivalen. Pris 1400kr for hele perioden inkl. strøm (der er tændt køleskab i vognen, du medbringer selv dyne og pude, lagen eller sovepose).
Deltagelse i festivalen er på eget ansvar og arrangør kan ikke drages til ansvar for evt. personskader.

Du kan se mere om stedet og begivenheden her: danish-shibari.com

Vores Telegram gruppe: https://t.me/danish_shibari_festival

 

Instructors will be:

Braxas Belfast / Neya, Prague

Felix Ruckert / Noemi, Berlin

Anitta/Gabrielle . Kopenhagen

Gentleebrutal/PedalGirl, Texas

Asiana / Door, Amsterdam

Sari/Kuku

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

 • 1Select Ticket
 • 2Attendees
 • 3Payment
 • 4Confirmation
DANISH SHIBARI FESTIVAL 2024
2050 DKK
Available Billetter: 0
The "DANISH SHIBARI FESTIVAL 2024" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Lej campingvogn
1400 DKK
Available Billetter: 0
The "Lej campingvogn" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Total: 0

Underviser

 • Braxas/Neya
  Braxas/Neya

  Braxas:
  Jeg blev første gang forelsket i Kinbaku i 2016, da jeg deltog i Kinbaku Dojo Berlin. Siden da har mit liv været en hvirvelvind af privatundervisning, workshops og rebearrangementer. Jeg begyndte min rejse i Osada-stil, og selvom jeg har udviklet mig meget siden da, skylder jeg meget til den utroligt detaljerede og grundige uddannelse, jeg fik.
  Jeg nyder at udforske en dybere forståelse af ‘Hvorfor?’, når det kommer til både de følelsesmæssige og tekniske aspekter af Kinbaku. Jeg tror på, at når vi kan rationalisere vores beslutninger, sætter vi os selv i den bedst mulige position til at være kreative og nyde vores partnere.
  For mig handler Kinbaku ikke om mønstre eller smukke former. Mønstre er et værktøj, og smukke former er et biproduktet. Kinbaku handler om at tage din egen indre følelsesmæssige monolog og gøre den til en ekstern følelsesmæssig dialog. Rejsen er det, der betyder noget for mig.

  Neya:
  Selvom jeg startede i rollen som rigger og jeg stadig binder og er oftere i den aktiv frem for den passive ende, er jeg i de sidste par år også begyndt at fokusere meget på modelrollen. Jeg gennemgik flere ikke bare tekniske, men også følelsesmæssige stilarter og indsamlede en masse indsigt om min måde at opleve reb fra den anden side.
  Det der betyder mest for mig, når det kommer til at være rebbund, er autenticitet. Jeg forsøger at finde netop det aspekt i alle mine sessioner såvel som i undervisningen. Følelsesmæssig og fysisk sikkerhed har mange ansigter og regler og er det vigtigste, når modeller lærer om reb, men i sidste ende vender det hele tilbage til det mål, vi har – hvilket kan variere fra suspension shows til emotionelle et rebs sessions. Alt dette giver en skøn oplevelse, hvis vi er tro mod os selv og vores partnere, og mit mål som lærer er at vise dette til mit publikum.

  Billede taget af @Fl4nkey

 • Gentleebrutal/PedalGirl
  Gentleebrutal/PedalGirl

  MARC/ Gentleebrutal
  Marc/Gentleebrutal blev introduceret til kink verden i 2012. Reb var mit indgangspunkt til denne verden og siden da er min passion fortsat med at vokse. Jeg elsker den intimitet, tillknytning og tillid, man kan opbygge med en person i reb. Den energi og kreativitet jeg få fra disse øjeblikke er en endeløs rejse med udvikling og opdagelse. Jeg er så heldig at have haft gode mentorer, der har lært mig skønheden ved Kinbaku.

  • Gentleebrutal har undervist i CARE/SORE, givet privatundervisning, ARS og SADDE alt sammen i Austin, Tx. Jeg har også undervist på:
  Ropecraft Austin (2018)
  • Ropecraft Chicago(2019, 2022)
  • Ropecraft homebound.(2020)
  • Tethered Wifi (2021)
  • Tethered Together (2022)
  • Brooklyn Library (2022)
  • Tiny Space in Denver (2022)
  • Oblige in detroit (2022)
  • BED (Bondage Expo Dallas 2023)
  • EURIX23 (2023)
  • ARC (Austin Rope Collective)

  JORDYN/ PedalGirl
  Kink verden har åbnet op for en fantastisk rejse i mit liv og da jeg opdagede reb blev det hurtigt en stor nydelse for mig. Det sted reb tager mig hen og udfordringen i reb er en salig følelse. Jeg elsker den dyriske energi som jeg føler strømme gennem mig og den glæde jeg får ved at skubbe mine grænser og fortsætte med at lære nye ting. Sammenhørlighed, udvikling og energi er meget vigtigt for mig og jeg elsker når det kommer til udtryk igennem i mine bindinger.

  Marc/Gentleebrutal og PedalGirl har undervist på niveau øvet/avanceret, givet privat undervisning og optrådt sammen lokalt og på forskellige scener over hele USA. Vi synes, at vores reb viser sammenhørlighed, er sjovte, kreative og osser af en sadistisk stil med masser af lækre lyde. Vi nyder på en sikker måde at skubbe grænser og opdage alle de vidunderlige ting, der følger med at skabe noget nyt. Reb har givet os mulighed for at udvikle os og dele det med andre omkring os. Både undervisning og det bare at binde os to, det har været en vidunderlig, sammenhængende, udviklende rejse.

 • Felix Ruckert/Noemi
  Felix Ruckert/Noemi

  Felix Ruckert
  Efter en lang karriere som internationalt anerkendt danser og koreograf udvidede Felix sine horisonter, da han – på turné i Japan – opdagede Shibari eller Kinbaku – Japanese Rope Bondage i 1999. Startede som autodidakt, blot kopierede fra fotos i japansk reb bondage blade, fik han snart chancen for at studere hos Hagen i Berlin, Matthias T.J. Grimme, Midori, Shadow og Osada Steve, som blev hans første lærere.
  Da han i 2007 åbnede schwelle7, blev det hurtigt et vigtigt knudepunkt for det internationale Shibari samfund. I ni år inviterede Felix regelmæssigt mestre fra Japan til schwelle7 og havde derfor mulighed for at udvide sin viden, idet han studerede intensivt med nogle af de mest anerkendte japanske mestre: Arisue Go, Nawashi Kanna, Hajime Kinoko, Akira Naka, Otonaya Otonawa og Ren Yagami blandt andre. Ved at dyrke Shibari på schwelle7 spillede Felix Ruckert en væsentlig rolle i populariseringen af reb praksis i Berlin og i hele Europa. schwelle7 placering og stil blev en model for mange reb bondage dojos over hele kontinentet.
  Felix, der kommer fra dans og teater, skabte også massevis af Rope Bondage-forestillinger, hvor han samar-bejdede med og lærte af kunstnere som Dasniya Sommer, Caritia, Gorgone, Nicolas Yoroi, Pilar LaOtra, Anna Noctuelle, Sophia Rose, Tifereth og Saara Rei m.fl. Han skabte også flere forestillinger i en teatersammen-hæng, der integrerede elementer fra Japanese Rope Bondage: STILLEN (2000), DIE FARM (2006), DRYADE – A DARK FAIRY (2011) og ZERO GRAVITY ZONE (2012).
  I øjeblikket afholder og organiserer Felix Ruckert to gange om året EURIX – Den europæiske rigger&model viden udvæksling i Berlin, som er de mest populære internationale event for reb entusiaster, der engagerer sig i udviklingen af Kinbaku som kunstform. Til EURIX skrev Felix sine Guidelines for Rope Bondage Presenters samt EURIX Guidelines for Negotiation and Establishing Consent. På EURIX præsenterer han regelmæssigt korte Rope Bondage Performances, der anvender tre konceptuelle regler: ved at bruge innovativ teknik, defi-nere fortælling og undertekst og anvende værktøjer til øjeblikkelig komposition.
  Felix’ private såvel som hans offentlige måde at binde på er utraditionel og følger ikke nogen bestemt stil. Han trækker fra en bred vifte af teknikker og undervisningssteder, hans reb tilpasser sig hver partner og hver situa-tion, og komponerer med krop, reb, tid og rum, på ofte uforudsigelige måder. På den tekniske side forsøger han konstant at opfinde nye mønstre og måder at binde på og er særligt interesseret i kreative og hurtige op-hængninger, ofte med et minimum af reb, både på bambus og ring. Han nyder også at binde bare på gulvet, hvor han integrerer alle former for andre sensuelle øvelser, fra slag og knive til åndedrætskontrol og mindfuck. På scenen forsøger han at skabe stærke teateroplevelser, skabe mening, fremkalde reaktioner og tanker. Han kan også godt lide at reflektere og undersøge den samfundsmæssige og politiske indflydelse, som reb praksis kan have. Han ser reb bondage som en model for et gensidigt gavnligt menneskeligt samarbejde, for en øvelse i samtykke og for en mulighed for at genfortolke magtforhold og dekonstruere kønsstereotyper.

  Noemi
  Noemi opdagede Shibari i 2019 og har været involveret hovedsageligt som model lige siden. Det, der interesserer hende mest ved Shibari, er det legende og kreative aspekt samt den fysiske udfordring og umiddelbarhed. Hendes uddannelse som professionel skuespillerinde og danser giver hende værdifulde færdigheder, som hun formidler veltalende og humoristisk i workshops. Hun ser Shibari som et kunstnerisk samarbejde i øjenhøjde og inkarnerer på imponerende vis det aktive og kreative aspekt af modelrollen.

  Hun er en del af Rope-fællesskabet på IKSK i Berlin, hvor hun også optræder jævnligt som performer. Hun gjorde et stærkt indtryk på Boundcon 2023, hvor hun skabte en meget rost præstation med Felix Ruckert. Hun binder også jævnligt med VÆGABØUND (Halle), Morgenrrot (Berlin) og Rope Phoenix (Brasilien).

 • Anitta/Gabrielle
  Anitta/Gabrielle

  Anitta kommer oprindeligt fra en verden af yoga, meditation og argentinsk tango. Hun har mange års erfaring med at undervise i rebbondage, undervisning af par og større grupper. Hun bevægede sig meget hurtigt fra den japanske bondage-stil til en mere fri kreativ bindestil. Hun underviser på alle niveauer med fokus på, hvordan man udforsker og udvider måder, hvorpå man kan binde, lege med hinanden, bevæge sig og danse sammen. Hun brænder for at skabe legende rum, hvor mennesker forbinder sig dybt med sig selv og andre. Hun omfavner det akavede og mærkelige, og kan også godt lide at gå langsomt og dybt.

  Gabrielle er et kendt ansigt på den københavnske kink-scene og har været en del af forskellige fællesskaber de sidste 7 år. De seneste år har hun været involveret i at organisere og facilitere events som Ropetogether og The Conscious kink sessions. Gabrielle brænder for løbende at lære og forblive nysgerrig, lege med autenticitet og humor, og hvordan bevidsthed om vores seksualitet kan bringe dybere forbindelser.

 • Asiana/Door
  Asiana/Door

  Asiana
  Siden Asiana så de første billeder af japanske kvinder bundet i reb, har hun været hooked på kinbaku. Selvom hun startede som rebmodel, udviklede hun sig hurtigt som en kompetent reb-top. Hun elsker at dele denne passion for kinbaku med andre både ved at undervise og optræde. Hun er ret kendt for sine tekniske færdigheder, men hun nyder også at vise folk de legende og kreative sider af rebet. Privat er hendes foretrukne stil semenawa, når hun kan nyde skønheden ved lidelse, når hun binder sine modeller. Kinbaku er den perfekte måde for Asiana at udtrykke sig selv og knytte sig med andre.

  Dør
  For Door er rebmodellering en uendelig rejse for at gå dybere ind i det nuværende øjeblik og ind i sig selv. Hun beundrer rebets alsidighed og nyder at blive bundet i mange forskellige stilarter. For hende er det at være rebmodel som at være et råmateriale, der bliver brugt af riggeren i deres kreative proces, og hun mener, at kvaliteten af ​​’materialet’ er medvirkende til at opnå høj kvalitet af bondage. De færdigheder, der er de vigtigste for hende, er kropsbevidsthed og ægte udtryk. Begge kræver øvelse, inde- og udenfor reb. Derfor dyrker hun udover kinbaku anden scenekunst og forskellige krop-sind-teknikker. Hun elsker at dele sin viden og erfaring med dem, der spørger.

 • Sari/Kuku
  Sari/Kuku

  Sari (hun/hendes) usædvanlige og udfordrende præstationer og sessioner efterlod et stærkt indtryk ved sidste EURIX. Efter mange års erfaring som rebmodel har hun udviklet sin egen stil, som er kendetegnet ved ligefrem æstetik, intense følelser og en stærk D/s dynamik. Hendes teknik er præcis, anatomisk dygtig og perfekt tilpasset hendes respektive models særlige behov. Hendes erfaring med dans, yoga og forskellige former for arbejde med kroppen er til stor hjælp for hende. Hendes sessioner er langsomme, kontrollerede og langvarige. Især hendes håndtering af mandlige kroppe er imponerende, og hun forstår at fremvise dem på en udfordrende og sexet måde. Sari skifter ubesværet fra sadistisk ondskab til mild opmærksomhed og fanger både hendes rebpartnere og hendes publikum.
  (min biografi er skrevet af Felix Ruckert)
  Kuku (hun/hende), kinesisk rebbund, shibari-model og performer. Hun startede sin rebrejse i Shanghai i 2019. Nu bor hun i Italien og er aktiv på italienske og europæiske rebscener. Udover at dyrke og nyde shibari til personlig fornøjelse, dedikerer hun sig også til at dele oplevelser og sprede skønheden ved shibari fra bunden perspektiv. Hun har været rebbund for shibari-performer, foto sessioner, undervisning og workshops med forskellige riggere i Kina, Italien og andre europæiske lande, hvilket inkluderer at være model for Hajime Kinokos opvisninger og workshop under hans turné i Italien.

  Billede taget af @philo_mena_w (Instagram) / Philomena Wolflingsede

Lukket for kommentarer.