Date

maj 17 2024
Expired!

Time

8:00 pm - 11:55 pm

Pris (Uden Tillæg)

DKK125,00

Pinse HANG OUT med opvisning 2024

I forbindelse med Pinse Camp holder vi hang out aften fredag d.17/5 fra kl. 20.00. Vi starter aftenen med opvisning med Haag/Pendragon.
Derefter er der mulighed for at bruge alle de almindelig tilgængelige faciliteter på stedet hvis du/I har lyst til at binde frit eller du kan blot kikke forbi til hyggeligt samvær med alle campens deltager.
Arrangør forbeholder sig ret til at afvise deltager uden yderligere begrundelse eller ansvar. I så fald tilbagebetales billettens pris.
Deltager du i Pinse Camp er Hang Out gratis.

1 bilet = 1 person

Lokation

Sønder Felding
Sandetvej 8, 7280 Sønder Felding
Sold out!
MyShibari

Arrangør

MyShibari
Phone
42238378
Email
[email protected]

Underviser

  • Haag/pendragon
    Haag/pendragon

    Haag er en professionel reb bondage underviser og driver Ellipsis Rope Events Foundation med base i Rotterdam. Han har været vært for utallige reb-begivenheder varierende fra internationale workshops, opvisninger, demonstrationer og rope jams gennem det sidste årti. Haag brænder for fotografering, samfundsarbejde og undervisning, og hans bindestil er fokuseret på sikkerhed, viden/oplevelsesbaseret improvisation, højt tempo, dynamisk bevægelse og kreativitet. Han har en meget teknisk tilgang til reb, som suppleres af hans dansebaggrund, psykologistudier og forskellige hobbyer der inkorporerer finmotorik.
    Pendragon blev fascineret af reb i 2019 og har siden da jævnligt øvet sig både som rebbund og self-tier, langsomt også som rigger. Som rebbund har hun en stærk følelse af følelsesmæssig og fysisk bevidsthed i reb og nyder at opleve modstridende følelser, fysiske udfordringer og forskellige kraftdynamikker i forskellige stilarter af reb bondage, det være sig legende og sød eller mørk og smertefuld. Med en passion for rebbunds uddannelse og informeret samtykke deler hun gerne indsigt baseret på hendes erfaringer, især med hensyn til neurodivergens og mental sundhed. Hun har omkring ti års ikke-kinky undervisningserfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *