Date

nov 04 - 05 2023

Time

10:00 am - 5:00 pm

Pris (Uden Tillæg)

DKK2.200,00
Køb billet her

Workshop med Saara Rei og CarnivorePic – let øvet til øvet

D. 4 og 5 november 2023 afholdes der spændende workshop med Saara Rei og CarnivorePic.
Workshop har fokus både på modeler og rigger. For modeler vil fokus være på model færdigheder, for rigger på hvordan improviserer man i reb så man komme rud af dårlige vaner med at binde standard mønster.

ROPE BOTTOMING
At være i reb kan være en utrolig intens oplevelse både mentalt og fysisk. Under workshoppen vil vi lære at bearbejde, håndtere og tillade oplevelser og følelser at være i reb.
På denne workshop vil vi gennemgå en række praktiske bindeøvelser, øvet med en rigger, for at udvikle en personlig model erfaring. Vi vil undersøge hvordan man håndterer fysisk og følelsesmæssig smerte, mens vi er i reb og udvikle kropsbevidsthed. Vi vil lære om kropsmekanik, herunder blodtryk, nervekompression og muskelspændinger. Vi vil dykke dybt ned i vores egne personlige styrker, grænser og svagheder for at udvikle en bedre forståelse af, hvad vi er trygge ved, hvad vi gerne vil arbejde med, og hvad vi ikke ønsker at opleve.
Vi vil også arbejde med den følelsesmæssige del. Vi vil se nærmere på, hvad vi håber at opnå og udforske følelsesmæssigt. For hver øvelse med fokus på kroppen, vil der også være en tilsvarende øvelse for sindet.
Ved slutningen af ​​denne workshop vil hver model have en bedre forståelse af sig selv i reb og en forståelse af, hvordan de gerne vil dyrke reb, både ud fra deres egen intention til deres krops muligheder.
Hvem er denne workshop for?
Denne workshop er for enhver model på ethvert erfarings niveau. Det er bedst, hvis model kommer med en rigger, der er øvet, så der er kun lidt eller ingen behov for at fokusere på teknik under workshoppen. Det er også bedst, hvis begge parter har bundet med hinanden før og føler sig godt tilpas og trygge med hinanden.

IMPRIVISERET BINDINGER
Improvisation er at gøre noget spontant. Nogen gange under en binde session går man i står og kan mangle ideer til hvordan man skal komme videre i bindingen. Disse teknikker giver os mulighed for at handle frit inden for en ramme efter eget valg, og kan føre til følelsen af ​​frihed og kreativitet.
I denne workshop vil vi komme ind på flere improvisationsmetoder. Vi vil undersøge, hvordan man bruger partnerdynamik til at styre vores leg, og hvordan man bruger andre værktøjer udover reb til at påvirke en session (såsom kostumer, legetøj, musik, scenografi og kulisser). Vi vil bringe forståelsen af, hvad et ritual er, og hvordan ritualisering kan bruges som et middel til at opsætte en binde session. Og til sidst vil vi diskutere, hvordan improvisation kan bruges, når man skal opbygge en opvisning eller session.
Hvem er denne workshop for?
Denne workshop er passende for begyndere såvel som øvede, og både model og riggeren vil have en rolle i hver øvelse. Hensigten med denne workshop er at bringe en større bevidsthed om, hvordan vi interagerer med hinandens kroppe mens vi binder og at opbygge en værktøjskasse til at kommunikere bedre via vores kroppe.

Med i prisen er en sandwich til frokost. Der kan købes drikkevarer på stedet.

Dørene åbner kl. 9.30 begge dage.

PRIS for et par 2200kr

Ønsker I at deltage og har brug for overnatning er det campingplads med hytter tæt på: https://sdrfeldingcamping.dk/
Vi har også andre forslag til overnatning – spørg os.

 

 

Lokation

Sønder Felding
Sandetvej 8, 7280 Sønder Felding
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

 • Date & Ticket
 • Attendee Info
 • Payment
 • Complete
ROPE BOTTOMNG
DKK
Available Billetter: 11
The ROPE BOTTOMNG ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Total: 0
MyShibari

Arrangør

MyShibari
Phone
42238378
Email
[email protected]

Underviser

 • CarnivorePic
  CarnivorePic

  Swen Brandy (CarnivorePic) er en 45-årig kunstner og fotograf fra Sydtyskland, Stuttgart. I sin praksis med play shooting kombinerer han BDSM, fetich og sex-positive scenarier med fotografi og film, hvilket ofte resulterer i personlige udfordringer og intense oplevelser for modellen/modellerne. Hans kerneområder omfatter skabelsen af krops- og sind-udfordringer, impact leg, rough-body-leg, play fighting, krops mekanik samt design af kreative legescenarier til privat eller professionelt brug. Udover sine foto og film sessions arbejder han som kommunikationsdesigner og videregiver sin viden som en kink-underviser. Som switch har han erfaren fra mange forskellige typer kink og i særdeleshed som reb model i mange år.

 • Saara Rei
  Saara Rei

  Saara Rei er en workshop host og performer med en baggrund i musik, dans, uddannelse og offentlige taler. Saaras arbejde er generelt primært omkring udforskningen af lidelse, både fysisk og følelsesmæssig. Gennem deres kink-praksis er Saara kommet til at forstå, at lidelse kommer fra sammenligningen af hvad der har været eller kunne være i det nuværende øjeblik. Dermed nyder Saara at undervise i hvordan man bruger lidelse som en vej til nærvær og nydelse i livet. Saara har en ph.d. i matematik så hendes akademiske erfaring og intellektuel flair komplementerer hendes performative tilgang til kropsbevidsthed. Leg og humor udgør en stor del af Saaras personlighed og tilgang til livet, hvilket giver deres workshops en meget udforskende og let atmosfære, selv omkring nogle af de tungeste emner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *