Date

dec 17 2024

Time

7:00 pm - 11:00 pm

Tirsdags undervisning – let øvet/øvet

Denne dag undervises der i Mermaid tie – en benbinding. Den sætter vi sammen med en i forvejen kendt simpel overkropsbinding og kikker på hvordan vi kan presse modeller i en semi suspension.

!!! Det er et krav for deltagelse at du/I deltaget i vores  “intro til reb”, har været på vores basis workshop eller har fået privat undervisning i basis hos os. Har du ikke deltaget i noget af det nævnte, kontakt os så finder vi en løsning så I kan deltage i fremtidige undervisningsaftner. Hvis du ikke har egne reb, har vi lånereb. Der er også mulighed for at købe reb på stedet. Påklædning, praktisk, behagelig at bevæge sig i, gerne tætsiddende yogatøj ol. For kvindelige modeller – BH uden bøjle. Efter undervisning er der som altid mulighed for at øve det man har lært eller lege på egen hånd. Vi står til rådighed hele aftenen hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov for hjælp undervejs. Pris 100kr/person. Betales på stedet. Tilmelding senest mandag d. 16/12 kl.10 på [email protected] eller PM via vores FB gruppe
OBS! Der er begrænset antal pladser, så har du ikke tilmeldt dig men dukker blot op, kan vi ikke garantere at der en plads at binde på.

Lokation

,MyShibari
Sønder Felding
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Underviser

 • Mr-Rigger-DK / evsrope
  Mr-Rigger-DK / evsrope

  Vi opdagede reb bondage i 2013. Siden da har vi været meget passionerede omkring shibari, har deltaget i mange workshops i ind- og udland og brugt mange timer på at udforske og udvikle vores rebfærdigheder.
  Vores bindestil er meget samarbejdsbaseret. En rebsession er som en dans, den ene leder, men den anden skal følge med for at det bliver en god oplevelse.
  Aktiv modeling er en stor del af vores måde at binde på, ligesom den dominerende tilgang til reb, energien og connection mellem model og rigger er afgørende.
  Siden 2022 er vi selv begyndt at undervise.
  Vi ejer et 3,5 hektar stort bind lokalitet, der er specielt indrettet til arrangementer inden for rebbondage.
  I de sidste 6 år har vi været værter for mange store rope events med flere internationale kendte instruktører

Lukket for kommentarer.