Date

mar 25 2024
Expired!

Time

7:00 pm - 11:00 pm

Mandags undervisning – øvet

Denne dag undervises der i en gote med arme foran. Bindingen er behagelig at være i og velegnet til dem der ikke kan have armene på ryggen i en klassisk TK. Efter undervisning er der som altid mulighed for leg på egen hånd. Vi står til rådighed hele aftenen hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov for hjælp undervejs. Pris 100kr/person. Betales på stedet. Tilmelding senest søndag d. 24/3 kl.10 på [email protected] eller PM via vores FB gruppe OBS! Der er begrænset antal pladser så har du ikke tilmeldt dig men dukker blot op, kan vi ikke garantere at der en plads at binde på.

Lokation

Sønder Felding
Sandetvej 8, 7280 Sønder Felding

Underviser

 • Mr-Rigger-DK / evsrope
  Mr-Rigger-DK / evsrope

  Vi opdagede reb bondage i 2013. Siden da har vi været meget passionerede omkring shibari, har deltaget i mange workshops i ind- og udland og brugt mange timer på at udforske og udvikle vores rebfærdigheder.
  Vores bindestil er meget samarbejdsbaseret. En rebsession er som en dans, den ene leder, men den anden skal følge med for at det bliver en god oplevelse.
  Aktiv modeling er en stor del af vores måde at binde på, ligesom den dominerende tilgang til reb, energien og connection mellem model og rigger er afgørende.
  Siden 2022 er vi selv begyndt at undervise.
  Vi ejer et 3,5 hektar stort bind lokalitet, der er specielt indrettet til arrangementer inden for rebbondage.
  I de sidste 6 år har vi været værter for mange store rope events med flere internationale kendte instruktører

Lukket for kommentarer.