tårntårn

Date

aug 18 - 20 2023

Time

3:00 pm - 8:00 pm

Pris (Uden Tillæg)

DKK1.650,00
Køb billet her

DANISH SHIBARI FESTIVAL

D. 18-20 august 2023 afholdes for første gang i Danmark DANISH SHIBARI FESTIVAL.

Kort beskrivelse
12-16 forskellige workshops
Mulighed for at binde for sig selv
Faciliteter i topklasse
Fuld forplejning
Plads til egen campingvogn/telt inkl. strøm
Mulighed for leje af campingvogn
Internationale underviser
Mulighed for køb af drikkevarer
Fuld beskrivelse
Stedet åbner 18 august kl.16 og lukker 20 august kl.18.
I løbet af weekenden vil der blive afholdt 12-16 forskellige workshops man frit kan vælge at deltage i eller lade være så der også kan være masser af tid til at binde for sig selv og benytte alle de fantastiske faciliteter vi har her på stedet.
Arrangementet afholdes af MyShibari i Sønder Felding.
Pris: 1650kr pr. person
Med i prisen er mad i hele weekenden, alle workshops, fri benyttelse af stedets faciliteter (tårnet dog kun med assistance fra crew) samt plads til overnatning i egen campingvogn/telt inkl. strøm. Der er god adgang til bad faciliteter så vi ikke skal stå i kø og vente på et bad eller på at komme på WC.
Drikkevarer kan købes på stedet.
Har du ikke noget at overnatte i selv, er der være mulighed for at leje en campingvogn på stedet. Lej campingvognen samtidig med at du køber billetten til Festivalen. Pris 1400kr for hele weekenden inkl. strøm (der er tændt køleskab i vognen, du medbringer selv dyne og pude eller sovepose).
Deltagelse i festivalen er på eget ansvar og arrangør kan ikke drages til ansvar for evt. personskader.
Underviser vil være:

MieNeko fra Tyskland Haag fra Holland

Athen Shibari fra Grækkenland

Foxylock fra Danmark

Lokation

Sønder Felding
Sandetvej 8, 7280 Sønder Felding
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

 • Date & Ticket
 • Attendee Info
 • Payment
 • Complete
Danish Shibari Festival
DKK
Available Billetter: 53
The Danish Shibari Festival ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Lej campingvogn
Available Billetter: Unlimited
The Lej campingvogn ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Total: 0

Underviser

 • Athen Shibari
  Athen Shibari

  WisDomme
  Hun begyndte sin rebrejse i 2012. I 2017 begyndte hun at deltage i workshops og rope events. Siden da har hun deltaget i undervisning med som Felix Ruckert, Sophia Rose, Boris Mosafir, Jonathan Ryan, Pauline Massimo, Aku Aku, Gestalta, Green Gorilla, Tamandua, La QuartaCorda, Tako og mange flere. Hun har optrådt over hele Grækenland, men også Cypern.
  I 2018 grundlagde hun AthenShibari og begyndte at organisere rope events i Athen og andre steder.
  WisDomme elsker alle aspekter af reb, for det meste fiksering, forbindelserne, det visuelle og kreativiteten. Hun arbejder med forskellige kropstyper og finder nye måder at skabe former og bevægelser på.
  Hendes hovedmål som oplægsholder er at opmuntre alle til at opdage deres egen vej i shibari; at få tillid til deres færdigheder, tage sikre skridt og være deres egne kunstnere.

  Nyx
  For Nyx refererer shibari til udfordring, til SM, til kunst, til erotik. Reb forfører hende og gør hende villig til at opdage grænserne for sin krop og sit sind. Hun elsker også æstetikken i den japanske reb bondage. For hende er det den unikke forbindelse med personen, der binder hende, tilliden, magtudvekslingen.
  Hun begyndte sin udforskning i 2021 på en professionel måde og deltog i workshops, fo-toshoots og opvisninger.
  Hun er et aktivt medlem af AthenShibari-teamet. Hun er også medunderviser på workshops og vejleder nye modeller. Hendes mål er at vise, at shibari er for alle og at hjælpe med at skabe et behageligt og sikkert miljø for alle dem, der ønsker at udforske det.

 • FoxyLock
  FoxyLock

  Jeg hedder Rikke. Jeg er 38 år, og har været i rebmiljøet siden 2013. Jeg har været på begge sider af rebet, både som model og rigger – men klart med flest timer som rigger. Jeg har deltaget i workshops i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Tyskland mm.
  Gennem min faglige baggrund har jeg et godt kendskab til hvordan man sammensætter motiverende og spændende læringsforløb, der skaber de bedste rammer for at mine deltagere kan gå hjem med en masse gode oplevelser og minder.

 • Haag and Husalia
  Haag and Husalia

  Haag er en professionel rope bondage-lærer og driver Ellipsis Rope Events Foundation med base i Rotterdam. Han har været vært for utallige rope-begivenheder varierende fra internationale workshops, opvisninger og rope jams gennem det sidste årti. Haag brænder for fotografering, samfundsarbejde og undervisning, og hans bindestil er fokuseret på sikkerhed, viden/oplevelsesbaseret improvisation, binderi i højt tempo, dynamisk bevægelse og kreativitet. Han har en meget teknisk tilgang til reb, som suppleres af hans dansebaggrund, psykologistudier og forskellige hobbyer, der inkorporerer finmotorik.
  Husalia startede sin rebrejse i Berlin i 2015 og med tiden udforskede hun scenerne i England og Frankrig. Hun tilpasser sin aktive rope bottoming til forskellige bindingsstile, mens hun fokuserer på forbindelsen til partneren og den rejse, man kan skabe ved hjælp af bevægelse og interaktion. Hun har været ballet og latindanser i mere end 18 år og har en omfattende baggrund i gymnastik. Med denne viden vil hun dele sin indsigt med hensyn til at binde i bevægelse, kropsbevidsthed og balance.
  Haag og Husalia fokuserer på undervisningsteknikker og indsigter, der kan indarbejdes i eksisterende bindestile. Vi leverer indhold til både riggeren og modellen og faciliterer skift under workshoppen for par, der er interesserede i at gøre det.

 • MieNeko
  MieNeko

  Når jeg tænker på, hvordan jeg skal beskrive min måde at binde på, er det første, jeg kommer til at tænke på er ordet “blødt”, kommunikativ. Jeg vil gerne mærke, hvordan min model bliver blød, når jeg begynder at vikle reb om hans/hendes krop. Og jeg har fundet ud af, at jeg opnår lige præcis denne blødhed i mine modeller ved selv at være blød.
  Mine partnere begynder at stole på mig, så snart de indser, at jeg tager dem, som de er, og ud fra det fører dem derhen, hvor jeg vil have dem. Når jeg er blød, kan de mærke mit flow. De kan følge mig. Og hvis de stoler på mig og følger mig… Så kan jeg opnå alt med dem.
  Jeg kan forme dem, jeg kan bringe dem ind i min ønskede tankegang, og jeg kan få dem til at lide.
  Jeg vil gerne prøve at lære dig denne blødhed, fordi jeg tror, at den åbner døren for yderligere muligheder. Mildhed kan indlede dominans, kan tillade at blive overmandet, kan indlede sadisme. Uanset hvilken retning din dynamik og din session skal gå, vil vi sammen udforske vejen. Men i begyndelsen er der blødhed!

Lukket for kommentarer.